miercuri, 25 aprilie 2012

un papagal cu pedigree CJ-94-CDP

Viata asta e extraordinara! Mai ales in trafic, cand ploua si stam la semafoare, uneori blocam si intersectia....dar in episodul de azi al telenovelei "Soferii de Cluj"  este vorba despre un papagal, cu toata familia lui, care nu stie pe ce banda (lume) se afla, in schimb trancaneste de-ti sare si tie mustarul!
Se intampla pe la orele dupa-amiezii, in ploaie, si stii ca cu cat e mai mare ploaia, cu atat e mai mare traficul. Deci veneam dinspre p-ta Avram Iancu spre Sora. In fata, mai bine zis in spatele catedralei sunt 6 benzi, de la dreapta la stanga: 1 pentru dreapta, 3 pentru inainte si 2 spre stanga. Eu eram pe a 4-a (de la dreapta la stanga), iar in stanga mea multi doritori de mers inainte, desi directia lor era la stanga. Si il las pe unu sa intre in fata mea, iar in spatele lui intra unu cocoseste, cam pe la varsta a doua (fiecare varsta cu frustrarile ei), dar se circula bara la bara, deci se cam statea, maxim cu viteza 1. Si, cine cunoaste orasul de la volan, stie ca benzile acolo sunt un pic decalate.
Asta din stanga ma claxoneaza, se dau geamurile jos, si imi spune sa ma duc pe banda mea, de ce vin pe banda asta? Eu i-am spus ca banda lui e de mers la stanga! Si dupa ce ne certam un pic, el porneste. Dar oglinda mea era in drumul oglinzii lui, ma intelegi? Si eu am inca nevoie de a mea. Asa ca il claxonez si ma impacientez, noroc ca era mica viteza lui si  i s-a pliat oglinda! Pe cuvantul meu ca daca se intampla ceva cu oglinda, in secunda aia ma duceam la politie, si oricum aveam avantajul ca ala nu statea de vorba, deci mai era problema de "fugit de la locul accidentului". In astfel de situatii, de intalniri cu astfel de idioti cum sa-ti pastrezi calmul ???? Ei gresesc si tot ei sar cu gura pe tine ??? Si nevasta-sa , din dreapta, ii canta in struna!! Astia trebuie pedepsiti, nu stiu cum, dar cat de putin trebuie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu